Stravična nesreća kamiona tutinske registracije i autobusa, četiri osobe poginule

0
SHARE


U stravičnom sudaru autobusa i kamiona koji se dogodio rano jutros i u kom su poginule četiri osobe, nalazili su se i jedna medicinska sestra i nekoliko policajaca van dužnosti.

Kako saznajemo, upravo policajci koji su se našli u autobusu u plamenu, a koji nisu zadobili teške povrede, pomagali su ostalim putnicima u autobusu kako bi sprečili veću tragediju.

Naime, prokupački policajci, bili su van dužnosti i putovali su ovim autobusom koji se nakon sudara zapalio i pretvorio u živu buktinju. Vatra je progutala četiri osobe, oba vozača vozila i dva putnika iz autobusa.

Ostale povređene spasavali su policajci.

Udes krop

Spasavanju su se priključili policajci iz iste uprave koji su svojim automobilom slučajno prolazili ovim putem.

Među povređenim putnicima je i medicinska sestra iz prokupačke bolnice.

U našu bolnicu je pristiglo šest putnika, od toga tri teško povređena i troje lakše. Od ta tri teško povrđena putnika, jedan je sa teškim povredama glave, drugi sa teškim povredama ekstremiteta, oni su prosleđeni odmah u Klinički centar Niš i nažalost jedna naša sestra je teško povređena i sada je na operacionom stolu u našoj bolnici – rekla je Snježana Arsić, direktorka bolnice u Prokuplju.

Posle sudara zapalio se i kamion tutinskih tablica, čiji je vozač Z. K. (34) takođe stradao, piše Blic.

ergerger

Vatrogasci su uspeli da ugase oba vozila koja su se zapalila.

Kako saznajemo, na mestu sudara je krivina, a rano jutros padala je kiša, pa je moguće da je zbog toga došlo do nesreće. (Tanjug, pink, rts, blic)