Stravično ubistvo: Osuđeni diler izbo na smrt svoju kćerku jer se drogirala

0
SHARE

Osuđeni diler heroina ubio je u napadu ludila svoju glamuroznu kćerku jer je bio bijesan što ona “upropaštava svoj život uzimajući drogu”, piše Daily Mail.

Građevinski poduzetnik Petrit Lekaj osam je puta ubo svoju 20-godišnju kćerku Sabrinu dok su se prošlog jula vozili prema jednom restoranu u Adelaideu u Australiji.

Djevojka je pronađena mrtva u bijelom Mercedes-Benzu oko 250 metara od porodične kuće u rezidencijalnoj četvrti u parku Kidman.

Lekaj se na sudu izjasnio kao kriv, a presuda će mu biti izrečena sljedeće sedmice.

Na saslušanju je njegov odvjetnik rekao kako otac ne može objasniti svoj postupak.

Lekaj, inače poznati član albanske zajednice u Australiji, uzeo je sa sobom 15-centimetarski nož prije nego je zajedno s kćerkom sjeo u automobil i zaputio se prema restoranu.

U skupocjenom automobilu, koji je bio očev rođendanski poklon kćerki, verbalno su se sukobili oko njenog životnog stila ispunjenog zabavama i drogom.

Otac je tvrdio da ona “upropaštava svoj život”, na što mu je ona više puta odgovorila kako je nije briga.

Lekaj je potom uzeo nož kako bi je zaplašio, no umjesto toga ju je, dok je ona bila okrenuta na suprotnu stranu i gledala kroz suvozački prozor, doista ubo osam puta u trbuh.

Dok je ona zapomagala i zvala u pomoć, on je sjeo na zadnje sjedište i zadavio je te nakon toga ubo još sedam puta nožem.