TRAGEDIJA U BiH, DVIJE KUĆE ZAVIJENE U CRNO: Objavili na Instagramu kako jure 200 na sat, a onda se zakucali u betonsku ogradu!

0
SHARE

TUZLA – Rođaci 21-godišnji Ahmed i Enes Muratović iz Bašigovaca poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u mjestu Đurđevik kod Živinica.

Stradali  Ahmed Muratović sin je bivšeg načelnika Živinica Hasana Muratovića. Saobraćajna nesreća se dogodila noćas oko 2:30 sati kada je vozilo “VW Passat“ kojim je upravljao Enes Muratović izgubio kontrolu nad automobilom i udario u betonski zid, a potom i u kuću pored puta.

 

Na licu mjesta ostali su mrtvi Enes i njegov rođak Ahmed Muratović koji se nalazio na mjestu suvozača, a teže je povrijeđen 16-godišnji mladić koji je bio na zadnjem sjedištu automobila.

 

Kako se saznaje, mladići su tu noć bili u provodu, a Ahmed je na svom Instagram profilu neposredno prije nesreće objavio snimak, na kom se vidi da automobil juri brzinom od 200 kilometara na sat.

Smrtno stradale mladiće i povrijeđenog 16-godišnjaka iz smrskanog automobila morali su da izvlače vatrogasci. Od siline udarca u armiranu ogradu kamenje je letjelo na sve strane, a komadi su završili i u spavaćoj sobi Dženana Džihanovića.
(Kurir)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here