UŽAS KOD POŽAREVCA: Izrešetao policajca automatskom puškom, pa pucao na pripadnike SAJ!

0
SHARE

POŽAREVAC – Policijski službenik Srđan Petrović (1975) ubijen je noćas prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (1948) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana.

 

Policajac Srđan Petrović zadobio je teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici.

 

Prema rečima meštana, incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima. 

 

“D.Ž. se posvađao sa zetom koji je pobegao od kuće i pozvao policiju. Inače u toj kući je stanovao sa ćerkom, zetom i dve unuke. Bilo je strašno, policija nam je još u selu”, ispričali su za Kurir nesrećni meštani sela Bare kod Požarevca. 

 

Nakon angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.

 

Policijskoj upravi u Požarevcu je kasno sinoć od strane zeta D. Ž., koji se
prethodno posvađao sa tastom, prijavljeno da D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, nakon čega je na lice mesta upućena patrola policije.

 

U jednom trenutku, kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

 

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić/Ilustracija)