UŽAS U INDIJI Dok su joj lekari ispirali želudac ženi EKSPLODIRALA GLAVA (FOTO)

0
SHARE

Žena iz Indije poginula je u bolničkom krevetu kada se desila eksplozija u njenim ustima tokom ispiranja želuca.

Šila Devi (40) primljena je u bolnicu nakon što je popila nepoznati otrov. Tokom zahvata je došlo do burne hemijske reakcije, ženi je “ekslodirala glava”, a sigurnosna kamera snimila je vatru i dim kako se diže iznad postelje.

Šef medicine bolnice u Aligaru, u državi Utar Pradeš, saopštio je da se “incident” dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje, kao i da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

FOTO: YOUTUBE

– Postoji šansa da je uzela tablete sa aluminijum fosfatom koji oslobađa fosfin, aluminijum oksid i druge gasove koji su jako zapaljivi u kontaktu sa želudačnom kiselinom i vlagom u vazduhu – objašnjava doktor Zaidi i dodaje da ovako nešto nikada nije zabečeženo u istoriji medicine, te da je zato potrebno obaviti istraživanje, pišu “Novosti“.

Šef lokalne policijske stanice Nareš Kumar Sing kaže da je Šila Devi nađena bez svesti nadomak obližnjeg sela i da se u izveštaju patologa navodi da je kozumirala neku vrstu otrova. Daljom analizom će se utvrditi koja je supstanca bila u pitanju.