UŽAS U SANDŽAKU: Gimnazijalacteško povređen, ima amneziju! Prišao mu i udario ga u glavu…

0
SHARE

buy Artlantis Studio 5

Autodesk Maya 2016 best price Učenik trećeg razreda (17) Gimnazije u Novoj Varoši danas je zadobio teži potres mozga pošto ga je najmanje dva puta udario godinu dana stariji đak – od toga jednom naočigled profesora

go site Incident se dogodio na malom odmoru u prvoj smeni, u školskom dvorištu.

where can i buy Adobe RoboHelp 9 Prema saznanjima “Blica”, došlo je do koškanja dvojice gimnazijalaca pri čemu je učenik četvrtog razreda trećaka udario pesnicom u glavu, a ovaj pao i udario potiljkom u beton.

where can i buy Microsoft Forefront Threat Management Gateway Enterprise Edition 2010 64 bit U pomoć su mu pritrčali najpre školski drugovi, a potom i profesori koji su istrčali iz zbornice. U trenutku dok su sa betona dizali povređenog đaka, maturant je prišao i udario sedamnaestogodišnjaka još jednom u glavu.

http://departmentofability.com/?p=buy-The-Adobe-Photoshop-CS6-Book-for-Digital-Photographers&cc3=16 Teško povređenog učenika uneli su u školu, a zatim je došao sanitet koji je sedamnaestogodišnjaka prevezao najpre u novovarošku, a zatim odmah u bolnicu u Užicu.

GRAHL PDF Annotator 3 best price Kako je za “Blic” rekla majka povređenog gimnazijalca, njen sin je budan, ali ima duboku amneziju.

http://civilengineeringmcq.com/?oem=buy-cheap-Autodesk-SketchBook-Designer-2012&8df=85 Protiv maturanta-nasilnika, nezvanično saznajemo, policija je više puta podnosila prekršajne prijave za kršenje javnog reda i mira.

go here

discount Adobe Flash Professional CS5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here