(VIDEO) MUK U PREDSEDNIŠTVU SRBIJE! Vučić se zakašljao tokom konferencije: NE BRINITE SAMO SAM SE ZAGRCNUO! ZNAM DA BI MNOGI VOLELI DA JE NEŠTO DRUGO – NEĆE GROM U KOPRIVE!

0
SHARE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakašljao se tokom konferencije za novinare, zbog čega je u sali Predsedništva Srbije za trenutak nastao muk…

– Ne brinite, prošli put sam imao kijavicu, a sad sam se samo zagrcnuo. Znam da bi mnogi voleli da je nešto drugo u pitanju, ali nije  – neće grom u koprive – rekao je Vučić uz osmeh i zatim nastavio da odgovara na pitanja novinara.

Podsetimo, Vučić je danas posle sastanka sa premijerkom Anom Brnabić i predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa, održao konferenciju na kojoj je izneo zaključke koje su doneli.

Ukoliko bude potrebno, kasnije će se odlučivati o školama, ali o tome eventualno oko Uskrsa – rekao je predsednik. Vučić je rekao i da bi bilo dobro da naši ljudi u što manjem broju dolaze sa teritorija Italije, Švajcarske i Nemačke, te da se uzdrže do Uskrsa.

– Drugih problema nemamo, u prethodnih nekoliko dana imali smo više slučajeva umiranja od sezonskog gripa, koji je od 2009. ubio 137 ljudi, a danas samo zahvaljujući drugim bolestima, imamo problema sa jednim pacijentom – rekao je Vučić.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU