Zerina Hećo napustila Zadrugu, plakala u studiju kada je saznala šta narod misli o njenom brijanju glave!

0
SHARE

Zerina Hećo je napustila “Zadrugu 2” odlukom glasova publike, a odmah je nakon izbacivanja otišla u studio gdje je voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala sa njom.

Sinoć sam rekla Zorici da mi se bliži izlazak. Ja znam zašto sam se obrijala. Znam sada da sam zdrava. Tada sam mislila da je to to. Opadala mi je kosa, ja inače imam fobiju od toga. Iz nekog straha sam uradila to. Ubijedila sam sebe i nisam htjela da čekam. Sama sam to uradila. To je to. Ja i dalje živim u svojoj prošlosti – govorila je Zerina.

Voditeljka je zatim rekla Zerini da su gledaoci osudili njen potez, jer je ispalo kao da se ruga osobama koje vode važne životne bitke.

– Ja ne razumijem, kao da niste gledali isti rijaliti… Htjela sam da pružim podršku svim ženama, djeci, jer sam i ja bila to dijete. Stvarno mi je žao što se stekao takav utisak – pričala je Zerina.

Dušica je potom pitala Zerinu šta smatra kao pravi razlog zašto su Luna Đogani i Jelena Krunić prestale da se druže sa njom.

– Što se tiče Jelene, to je bio odnos Vlade i mene. Rekla mi je da se osjeća zapostavljeno kad sam sa njim. Vlada i ja smo kao krili da smo zajedno, da bi njemu bilo lakše… Ni to nije bilo dovoljno. Izvukla sam iz njega da me je gledao kao s*ksualni objekat. Žao mi je, moja namjera nije bila da povrijedim nikoga. Sad se još gore osjećam – rekla je Zerina kroz suze.