“ZOVU GA SELJAČINA S MASERATTIJEM” Tjelohranitelj iz Rumunije: Ne znam šta ću s novcem!

0
SHARE

Petre Craete Rumun je koji je odselio u Veliku Britaniju kako bi radio kao tjelohranitelj.

Tvrdi da tim poslom zarađuje toliko mnogo da ne zna što bi s novcem. Da bi to i dokazao, na YouTubeu je objavio video u kojem u rukama drži ogromnu hrpu novca, a potom je gura u džepove, majicu i naposljetku baca po sobi.

Zbog njegove sklonosti kupovanja luksuznih stvari poput skupocjenog Maserattija britanski mediji prozvali su ga “seljačinom s Maserattijem”.

– Moja najveća briga tokom trenutaka predaha je to što si mislim gdje ću naći novčanik dovoljno velik da sve stavim u njega. Stvarnost je da imam toliko novca da ne znam gdje bih ga stavio. Dovoljno da se čovjek rasplače. U Rumuniji nikad nisam imao novca, a sad imam toliko da ga ne mogu cijelog ni ponijeti u novčaniku. Da sve pokušam strpati u džepove od hlača, ne bih mogao hodati, kaže nindža Pete, kako su ga prozvali klijenti u Britaniji.

On je 2011. godine postao zaštitar slavnog britanskog borca Alexa Reida koji ga je upoznao s brojnim drugim zvijezdama Velike Britanije, a Alexova sad već bivša supruga Katie Price bila je pak zaslužna za to da ga upozna s britanskim starletama pa Petre sad zarađuje, kako kaže, pravo bogatstvo za četiri sata posla.